J8 gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 BT 4H-2/2 Techn. pr.w
SK 3H-2/2 ang1k/niem2k
    SP 3E-2/4 niem1p/ang2p
2 8:50- 9:35 BT 4H-2/2 Techn. pr.w
SK 3H-2/2 ang1k/niem2k
    Eg 3E-1/2 Prac.żyw.obs
3 9:45-10:30 BT 4H-2/2 Techn. pr.w
      Eg 3E-2/2 Prac.żyw.obs
4 10:50-11:35 BT 4H-2/2 Techn. pr.w
      Eg 3E zaj.z wych.
5 11:45-12:30 BT 4H-2/2 Techn. pr.w
  EW 4E-2/2 Obsł. kons.
   
6 12:40-13:25   EW 3H-2/2 Obsł. kons01
EW 4E-2/2 Obsł. kons.
MI 2A-3/3 zaj.prakt.
Sb 2A pozal.inne
7 13:35-14:20   EW 3H-2/2 Obsł. kons01
EW 4E-2/2 Obsł. kons.
MI 2A-3/3 zaj.prakt.
Sb 2A zaj.z wych.
8 14:25-15:10     EW 4E-2/2 Obsł. kons.
MI 2A-3/3 zaj.prakt.
 
9 15:15-16:00       MI 2A-3/3 zaj.prakt.
 
10 16:05-17:50       MI 2A-3/3 zaj.prakt.
 
11 17:15-18:00       MI 2A-3/3 zaj.prakt.
 
Drukuj plan
wygenerowano 2018-09-13
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum